Navigace
Kdo je on-line
Hosté on-line: 1

Členové on-line: 0

Registrovaní členové: 108
Nejnovější člen: IgraAlext
Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
Sexy photo galleries...
Thanks for the post
труба гибк...
труба техн...
труба гибк...
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Co říkáte na Epoch ?
Lex
Zdravim vespolek,

Neviem ci vnimate tento mod ale cim dalej ho sledujem tym viac sa mi paci Smile
Je to ako vylepseny Origins a zhrniem aspon zakladne fíčrs (features) a zaroven s prekladom pre menej zdadnych v ENG Grin

Modularny stavebny system- domy,base atd sa skladaju z modulov tj mozes si spravit chyzu ako Robinson alebo kludne aj pyramidu ak chces Grin
Lighting System - mesta a dediny su napojene na ele.moduly ktore sa daju nicit a regulovat
Currency System - menovy system zlato,kovy, atd. (kupujes rozne veci od npc obchodnikov kde su spravene non-pvp zony)
Smelting System - mozes zlievat/tazit kovy z roznych veci/lootu
Crafting System - mozne zhotovit brany,posedy,rampy,steny atd
Fishing - rybacka na mori ..no comment Grin
Tree Cutting System - stromy padaju ked ich rubes a mas z nich cca 10+ dreva nakonci pri koreni nakope
Tag Friendly Players - oznacenie skupiny tagom v hre (maju zelenu bodku pri/na sebe)
Kill Message Board - Each Trader City contains a Kill Message Board that lists all the kills/deaths in the server since the last restart.
Traders - NPC obchodnici s lootom
Dynamic Road Debris System - vraky s lootom.
Debris Removal - pri odstranovani zabran na cestach sanca na random vehicle loot.
Vehicle Ownership - zakupene vozidla maju kluc ktory mas len ty (daju sa spravit kopie ak mas keymaking tools)

Lockbox - skrinka na kod ktoru si dokazes vycraftit na veci (kto ma kod ma pristup)
30 Meter Plot Pole - moznost postavit 30metrovy plot Grin
Fuel Barrel -odkladaci priestor na fuel v dome Grin
Energy Drink - very rare (it has wings).
Zombie Harvesting
Gutting - mozes zo zombika ziskat maso Grin +daju sa tradovat casti tel Grin
Infekcia-ak chcipnes infikovany spawnes sa ako zombik a tj.:
-rychly beh
-nemozes krvacat
-mozes povolat zombikov ostatnych na hracov do 100m
-mas oranzove nocne videnie Smile

----------------------------------------------
tot vsio ...vyzera to velmi zaujimavo ...co si o tom myslite hosi a holky ? Smile

Radim
Mno ... nejenom že ho vnímám, ale hrál jsem ho asi 2 měsíce před tím, než jsem "objevil" Origins.

Takže myslím, že ti k tomu můžu něco říct.

Než rozeberu ty tvoje odrážky, tak napíšu zásadní problém Epochu - nic si nemůžeš dát pod zámek !!! Sad
Domy sice stavět můžeš, ale nezamkneš je - ani před zombama, ani před hráčema. To se týká taky základen a prostě všeho. Jediná věc, která jde zamknout a nemůže ti nikdo sebrat ani zničit je trezor (safe). Ten ovšem nejde lootnout a je u tradera ku*evsky drahý - 120oz Goldů. Vejde se do něj 200 items, 20 zbraní a 10 batohů ...

A teď k těm odrážkám ...
Modularny stavebny system- domy,base atd sa skladaju z modulov tj mozes si spravit chyzu ako Robinson alebo kludne aj pyramidu ak chces
... Tak to určitě nemůžeš, modely objektů (staveb ) jsou předem definované a nemůžeš je měnit. Můžeš je samozřejmě stavět vedle sebe, obehnat plotem, postavit brány, posedy (DearStand), ale třeba tu pyramidu nepostavíš ... Wink

Lighting System - mesta a dediny su napojene na ele.moduly ktore sa daju nicit a regulovat
... jop, ale k tomu potřebuješ postavit lampy a najít do nich žárovky (myslím že se nedají koupit u obchodníků). Za 2 měsíce hraní jsme ve třech našli 2 (slovy dvě) žárovky ...

Currency System - menovy system zlato,kovy, atd. (kupujes rozne veci od npc obchodnikov kde su spravene non-pvp zony)
... tohle je asi nejlepší věc na Epochu. Bohužel se to zvrhává v soustavné lootování a odvážení věcí k traderům ...

Crafting System - mozne zhotovit brany,posedy,rampy,steny atd
... a nejenom to, můžeš si ušít stan (který nejde jinak najít, leda koupit), obvazy atd.

Fishing - rybacka na mori ..no comment
... jo - ale musíš najít prut, který je relativně vzácný.

Tree Cutting System - stromy padaju ked ich rubes a mas z nich cca 10+ dreva nakonci pri koreni nakope
... tohle je taky hodně pěkná věc. Pokácíš strom, ten normálně spadne (nemá damage model, nemůže nic rozbít ani tě zabít). U pařezu pak najdeš 3 - 15 polínek na hromadě, které můžeš normálně sebrat. Kácení stromu trvá různě dlouho podle jeho velikosti, tak 10 - 30 vteřin.

Tag Friendly Players - oznacenie skupiny tagom v hre (maju zelenu bodku pri/na sebe)
... taky relativně dobrý, ale musíš to udělat po každém restartu serveru znova ...

Kill Message Board - Each Trader City contains a Kill Message Board that lists all the kills/deaths in the server since the last restart.
... nikdy jsem se nedostal k tomu, abych se na ten seznam u traderů mrknul ... Smile

Traders - NPC obchodnici s lootom
... další super myšlenka Epochu. Existuje několik typů obchodníků:
Hero camp - prodá/koupí věci, jenom když máš humanity > 15.000 - má speciální zbraně (snajpy, NV atd.), ozbrojená vozidla a vrtulníky, Ghillie atp. Na zbytek věcí má nejnižší ceny.
Bandit camp - baví se s tebou jen při humanitě < -15.000. Má stejné věci jako Hero camp, ale dražší.
Trading center - jsou asi 3 na mapě, je tam více obchodníků a můžeš tam nakoupit/prodat běžné zbraně, střelivo, neozbrojené vehikly, stavební matroš atd.
Boat dealer - jen na pobřeží, prodává (a kupuje) jen lodě

Vehicle Ownership - zakupene vozidla maju kluc ktory mas len ty (daju sa spravit kopie ak mas keymaking tools)
... taky super. Ovšem jen na to, že ti s tím autem nikdo neodjede, když jsi jdeš zrovna nakoupit do marketu. Jinak ti z něj může odmontovat kola a okna, vycucat palivo (i bez hadičky, stačí kanystr), vybrat ti z něj věci a nakonec ti ho rozstřílet (zapálit) ... Sad
Skvělé, když si našpóruješ 20oz na Hummera s "pulemjótom", jeden večer si s ním pofrajeříš po mapě, pak si ho někde v lese zamkneš ... a na druhý den už tam není, páč někoho pobavilo ho rozjebat ... Pfft

Lockbox - skrinka na kod ktoru si dokazes vycraftit na veci (kto ma kod ma pristup)
... tak na tohle jsem nenarazil. Nicméně podle Epoch Wiki to není na craftění, ale na uchovávání věcí - něco jako menší safe (http://dayzepoch....le=Lockbox)

30 Meter Plot Pole - moznost postavit 30metrovy plot
... hihi ... to není plot, ale stavební místo. Taková cedule, kterou někam zapíchneš a můžeš v okruhu 30m od ní stavět. Nikdo jiný než ty ji nemůže odsranit, dokud nechcípneš - pak jo ...

Fuel Barrel -odkladaci priestor na fuel v dome
... jop - velký barel na 200 litrů. I prázdný váží "tunu" a nedá se nosit moc daleko.
V téhle souvislosti bych zmínil takovou pikošku - Epoch umožňuje jakoukoliv věc strčit do jednoho (!) item slotu v toolbeltu nebo báglu (až na pár výjimek). Počítá ale váhu těch věcí a když toho táhneš moc, tak nejdřív hodně zpomaluješ a pak omdlíváš. Jednou jsem nesl ten Barrel od auta ke stanu asi 50m a během cesty jsem omdlel asi 5x - už jsem ho chtěl zahodit ... Shock

Zombie Harvesting
Gutting - mozes zo zombika ziskat maso +daju sa tradovat casti tel

... tohle je úplně na nic. Teoreticky to jde prodat, ale prakticky jsem to neudělal. Můžeš to sežrat, ale chytneš na 99% infekci - pokud máš antibiotika tak no-problemo.
Části těl tradovat nejdou, kdyš "gutneš" zombíka objeví se ti v invu jenom takový zakrvácený plátěný pytlík ...

Infekcia-ak chcipnes infikovany spawnes sa ako zombik a tj.:
-rychly beh
-nemozes krvacat
-mozes povolat zombikov ostatnych na hracov do 100m
-mas oranzove nocne videnie Smile

... no tak tohle je úplně na ho*no! Pak máš jedinný problém, jak co nejrychleji zdechnout a narodit se zase jako survivor. Za zomba je to totální nuda - nemůžeš dělat vůbec nic, jenom běhat a řvát ... Sad

... tak to je tak v kostce můj pohled na Epoch ...

Marek
a zapoměl si že před pár dny vyšel novej patch na epoch.takže snad pár věcí vylepšili.možná jednou ho stáhnu...Grin

Radim
Marek napsal:

a zapoměl si že před pár dny vyšel novej patch na epoch.takže snad pár věcí vylepšili.možná jednou ho stáhnu...Grin

... zapoměl, resp.nevěděl ... a už ho stahuju ... Smile
Nicméně na Epoch Wiki je u Modular Building System napsáno že "... Work In Progress 1.0.2.1". Takže nevím, jestli v 1.0.2.1 to je nebo ne ... Cool

Marek
mno já to zkusím příští tejden.a uvidim.ale pochybuju že mě to nějak víc chytne.víc mě spíš chytne pak obyč dayz až bude ten patch.

Radek
Zdravím,
nevím jak vám, ale mě nový patch 1.0.1.5 docela zvednul FPS. Epoch je lepší a lepší :-)Pfft

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24.03.2023 03:48
very good

30.04.2016 00:09
Ak sem ešte niekto chodí,alebo náhodou zablúdi Grin a chce hrať origins,tak nech príde na moj TS: 91.219.133.25 -heslo je :klobása

01.02.2015 04:31
zdar,chodí sem ještě někdo?.žije tu ještě někdo?. Grin

21.08.2014 17:29
Stále jsme věrní skypu Grin Smile Stačí napsat do historie nejakeho naseho konferencniho hovoru kde jsi taky Smile Nebo se navecir ozvu Smile

20.08.2014 19:48
tak už sem to rozeběh,kde vás najdu?.nepřešli ste radši už ze skypu na nějaký TS?.

Shoutbox - Archiv