Nábor nových Älenů
|
|
Radim |
Přidané 07.09.2013 17:03
|
Admin Příspěvek: 62 Založený: 26.08.2013 |
ChtÄ›li byste se pÅ™idat k naÅ¡emu spoleÄenstvà a prožÃvat s námi slasti a strasti pÅ™ežÃvánà ve svÄ›tÄ› DayZ ? NapiÅ¡te pÅ™ihlášku do tohoto vlákna ! Co nabÃzÃme: - pohodovou partu - vytvoÅ™ené zázemà ve hÅ™e - výbavu do zaÄátku Co požadujeme: - alespoň minimálnà zkuÅ¡enosti s hranÃm DayZ módu - vÄ›k alespoň 25 let (popÅ™ÃpadÄ› absenci pubescentnÃch projevů v komunikaci a stylu hranà |
|
|
shellshock |
Přidané 19.09.2013 17:59
|
Newbie Příspěvek: 2 Založený: 19.09.2013 |
ZdravÃm, již sem se tázal ve hÅ™e , nicménÄ› zde bych to schrnul kompletnÄ›. S kamarádem (Petr-Péca) hrajeme Dayz již delÅ¡Ã dobu (já cca 4 mÄ›sÃce ,on 3) , Origins mod hrajeme cca týden. Do "klanu" Äi "sdruženÃ" by jsme chtÄ›li vstoupit protože jako jednotlivci nemáme takovou Å¡anci pÅ™ežÃt proti ostatnÃm CO se týÄe vÄ›ku , jsme pod limitem , nicménÄ›: Za mÄ›: já jsme hrál cca 3 roky Lineage v clanu který se skládal ze cca30 Älenů v rozmezà 20-60 , mÄ› tou dobou bylo 15 když sem zaÄÃnal takže teÄ již preferuji pouze "starÅ¡Ã" klany. SnažÃm se vyhýbat "kindr" klanům kde ÄlovÄ›k musà poslouchat půl dne pubertálnà žvásty... Za Pécu: Ten je zas zvyklý na starÅ¡Ã kolektiv (pro nás starÅ¡Ã cca 30-50 ) z hospody. Taktéž neni zvÄ›davý na "Malé" dÄ›ti. Takže z naÅ¡Ã strany se pubertálnÃch keců bát nemusÃte... PS: Oba máme menÅ¡Ã zkuÅ¡enosti s postupem v boji... Hráli sme nÄ›kolik let military airsoft. Takže nÄ›jaké ty postupy si jeÅ¡tÄ› pamatujem |
|
|
Radim |
Přidané 19.09.2013 19:02
|
Admin Příspěvek: 62 Založený: 26.08.2013 |
ÄŒau Shellshocku, dÃky za váš zájem. S naÅ¡Ãm "klanem" (lépe to nazývat volným sdruženÃm) je to aktuálnÄ› tak, že poslednà týden nebo 14 dnà jsme nebyli schopni se sejÃt ani spolu. Pokud máte zájem o "echt" klanové hranÃ, tak bude lépe se ucházet o Älenstvà v nÄ›jakém etablovanÄ›jÅ¡Ãm klanu, který se zaměřuje na DayZ - na "naÅ¡em" Origins serveru tÅ™eba CSA, ÄŒSĽA, PriX atd. Pokud vám jde o takové volnÄ›jÅ¡Ã sdruženà "hochů co spolu mluvÄ›j" tak já osobnÄ› s tÃm nemám problém ... Do PM ti hážu odkaz na "náš" TS3 server, tak kyž budeÅ¡ mÃt chuÅ¥, tak se tam zastav a probereme to ... |
|
|
elgnar |
Přidané 19.09.2013 19:10
|
Junior Member Příspěvek: 14 Založený: 09.09.2013 |
Zdravim, ještě bych rád doplnil pro shellshocka, že dalšà aktivnà klan je MOD. A plno nových lidà se připojuje a odchazà z důvodu, že také nemajàs kým hrát. A to mi přijde škoda |
|
|
shellshock |
Přidané 19.09.2013 19:53
|
Newbie Příspěvek: 2 Založený: 19.09.2013 |
Aha, no nám jde spÃÅ¡ o takový to klanový blbnutà jinak pro zábavu si samy dva vystaÄÃme Důvod proÄ jsem psal sem byl zejména ten že ses mi na dotaz o klan ozval pouze ty... uvidÃm jestli seženu nÄ›jaký klan, jinak nám nezbyde než jÃt pouze do sdruženà .) |
|
Přejít na fórum: |